X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysokie eozynofile /eozynocyty
Odpowiedz

Wysokie eozynofile /eozynocyty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gwiazdka86 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2021, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z was miała może problem z wysokim poziomem eozynocytów w ciąży? Robię morfologię regularnie i wszystko ok poza wysokimi eozynocytami. Miesiąc temu miałam 15% a teraz już 20% :( . Byłam dziś u hematologa i nie potrafił jednoznacznie powiedzieć czym jest to spowodowane . Mam zrobić więcej badań-żeby sprawdzić czy to nie alergia. W necie niestety nie ma za dużo inf, a ja już oczywiście panikuje. Może któraś z was miała podobnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2021, 14:36

Starania od 09.2018
    05.2019 - Aniołek 3.5 mm(6 tc)
    07.2020 - Aniołek 3.5 mm(6 tc)
  • moiko Koleżanka

Wysłany: 17 września 2021, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eozynofile odpowiadają za alergię. Nie masz przypadkiem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ