X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysokie tętno płodu w 10 tygodniu
Odpowiedz

Wysokie tętno płodu w 10 tygodniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annbra Znajoma

Wysłany: 28 czerwca 2022, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dziś byłam na wizycie kontrolnej. Okazało się, że maluch urósł jednak lekarza zaniepokoiło wysokie tętno maluszka 186, powiedział, że jest o 10 jednostek za duże. Jestem na początku 10 tygodnia (9 tyg 0 dni).
    Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Jak to wpłynęło na dzieciaczki? Jestem podłamana...

• Bold Koleżanka

Wysłany: 19 lipca 2023, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, możesz mi powiedzieć jak dalej rozwinęła się Twoja sytuacja? Ja mam w 11 tyg. 173, w 12 174. Lekarz nic nie mówił, ale trochę mnie to niepokoi. Chętnie dowiem się jak to się dalej u Ciebie potoczyło.

• Betsi41 Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2023, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bold wrote:
    Hej, możesz mi powiedzieć jak dalej rozwinęła się Twoja sytuacja? Ja mam w 11 tyg. 173, w 12 174. Lekarz nic nie mówił, ale trochę mnie to niepokoi. Chętnie dowiem się jak to się dalej u Ciebie potoczyło.
    U mnie też powyżej 170 na prenatalnych. Potem się unormowało. Robiłam echo serca- wszystko ok.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ