X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoko główka
Odpowiedz

Wysoko główka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antea Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Jestem w 37tc (36t+3d).
    Wczoraj byłam na wizycie u gin. I stwierdził, że dziecko ma bardzo wysoko główkę.*w połowie mojego brzucha)
    Do tej pory synek był pośladkowo, teraz jakimś cudem fiknął główką w dół, ale zatrzymał się na wysokości połowy brzucha, tuż nad pępkiem. Więc bardzo daleko mu do kanału rodnego.
    Lekarka twierdzi, że nie ma szans na poród naturalny i że maluch już nie zejdzie do kanału rodnego, chyba że zdarzy się jakiś Cud, ale ona jeszcze takiego nie widziała.

Czy któraś z Was miała wysoko wstawioną główkę, i jak to się u Was skończyło?
    Pozdrawiam :-)

eef9ea829bfa98ddca7184863e2ba221.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ