X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoko główka
Odpowiedz

Wysoko główka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antea Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Jestem w 37tc (36t+3d).
    Wczoraj byłam na wizycie u gin. I stwierdził, że dziecko ma bardzo wysoko główkę.*w połowie mojego brzucha)
    Do tej pory synek był pośladkowo, teraz jakimś cudem fiknął główką w dół, ale zatrzymał się na wysokości połowy brzucha, tuż nad pępkiem. Więc bardzo daleko mu do kanału rodnego.
    Lekarka twierdzi, że nie ma szans na poród naturalny i że maluch już nie zejdzie do kanału rodnego, chyba że zdarzy się jakiś Cud, ale ona jeszcze takiego nie widziała.

Czy któraś z Was miała wysoko wstawioną główkę, i jak to się u Was skończyło?
    Pozdrawiam :-)

eef9ea829bfa98ddca7184863e2ba221.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ