X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wysoko główka
Odpowiedz

Wysoko główka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • antea Koleżanka

Wysłany: 13 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Jestem w 37tc (36t+3d).
    Wczoraj byłam na wizycie u gin. I stwierdził, że dziecko ma bardzo wysoko główkę.*w połowie mojego brzucha)
    Do tej pory synek był pośladkowo, teraz jakimś cudem fiknął główką w dół, ale zatrzymał się na wysokości połowy brzucha, tuż nad pępkiem. Więc bardzo daleko mu do kanału rodnego.
    Lekarka twierdzi, że nie ma szans na poród naturalny i że maluch już nie zejdzie do kanału rodnego, chyba że zdarzy się jakiś Cud, ale ona jeszcze takiego nie widziała.

Czy któraś z Was miała wysoko wstawioną główkę, i jak to się u Was skończyło?
    Pozdrawiam :-)

eef9ea829bfa98ddca7184863e2ba221.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ