X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Za mały pęcherzyk na tydzień ciąży
Odpowiedz

Za mały pęcherzyk na tydzień ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miała któraś podobną sytuację bądź słyszała o takiej i było wszystko dobrze? Dziś ginekolog powiedziała mi że dzidzia rośnie serduszko też ładnie bije, ale niepokoi ją że pęcherzyk ciążowy powinien być większy na ten tydzień ciąży, wedle obliczeń pęcherzyka miara odpowiada prawie o tydzień mniej niż rozmiar zarodka, za to ciałko żółte jest w miarę duże. Zaczyna mnie to lekko niepokoić, za dwa tygodnie do kontroli i ma nadzieję że pęcherzyk ładnie urośnie. Martwię się czy coś się nie stanie jeżeli pęcherzyk jest za mały na tydzień ciąży po zdjęciu widać jak dzidzia prawie zapełnia ten pęcherzyk..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 11:32

• Asia444 Przyjaciółka

Wysłany: 4 kwietnia, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak miałam, i powiedzieli że to jest loteria, czasami jest ok a czasami nie, u mnie ciąża z IVF, wiec podobno rodzaj zaplodnienia ma znaczenie. W każdym razie mam juz synka na rekach, robiłam amnio z mikromacierza na wszelki wypadek, a i w 10 tyg pecherzyk juz wygladal prawie normalnie.

• Wojsia Znajoma

Wysłany: 9 maja, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ Nvciiiia i jak po kontroli? Wszytko w porządku?

• Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 9 maja, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wojsia wrote:
    @ Nvciiiia i jak po kontroli? Wszytko w porządku?

Niestety, straciłam ciążę :(

• Wojsia Znajoma

Wysłany: 10 maja, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Niestety, straciłam ciążę :(
    Bardzo mi przykro, dużo siły Ci życzę w tym trudnym czasie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ