Za mały pęcherzyk na tydzień ciąży
-
Czy miała któraś podobną sytuację bądź słyszała o takiej i było wszystko dobrze? Dziś ginekolog powiedziała mi że dzidzia rośnie serduszko też ładnie bije, ale niepokoi ją że pęcherzyk ciążowy powinien być większy na ten tydzień ciąży, wedle obliczeń pęcherzyka miara odpowiada prawie o tydzień mniej niż rozmiar zarodka, za to ciałko żółte jest w miarę duże. Zaczyna mnie to lekko niepokoić, za dwa tygodnie do kontroli i ma nadzieję że pęcherzyk ładnie urośnie. Martwię się czy coś się nie stanie jeżeli pęcherzyk jest za mały na tydzień ciąży po zdjęciu widać jak dzidzia prawie zapełnia ten pęcherzyk..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia, 11:32
-
Też tak miałam, i powiedzieli że to jest loteria, czasami jest ok a czasami nie, u mnie ciąża z IVF, wiec podobno rodzaj zaplodnienia ma znaczenie. W każdym razie mam juz synka na rekach, robiłam amnio z mikromacierza na wszelki wypadek, a i w 10 tyg pecherzyk juz wygladal prawie normalnie.
-
Asia444 wrote:Też tak miałam, i powiedzieli że to jest loteria, czasami jest ok a czasami nie, u mnie ciąża z IVF, wiec podobno rodzaj zaplodnienia ma znaczenie. W każdym razie mam juz synka na rekach, robiłam amnio z mikromacierza na wszelki wypadek, a i w 10 tyg pecherzyk juz wygladal prawie normalnie.
U mnie akurat szybko udało się zajść naturalnie że tak to ujmę, właśnie jak byłam to byłam w 8 tygodniu, pocieszające trochę bo właśnie za dwa tygodnie mam mieć wizytę więc będzie 9tyg+6dni. Mam nadzieję że już będzie też wszystko dobrze jak u Ciebie -