Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zdrowe kolacje na ciepło
Odpowiedz

Zdrowe kolacje na ciepło

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2021, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy Rodzice, podajcie przepisy na zdrowe kolacje na ciepło, z warzywami, które chętnie jedzą Wasze dzieci. Może coś mi podpowiecie, bo już nie mam pomysłów...

• Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My podsmażamy cebulkę, paprykę, szpinak, suszone pomidorki, pieczarki (co kto lubi) zalewamy to jajkiem doprawionym czosnkiem granulowanym, ziołami i papryką, na koniec dajemy szczypior ...ostatnio dorzucilismy jeszcze kulki mozarelli. Całość wstawiamy do piekarnika i czekamy aż jajko się zsiądzie.
    Do tego domowe bułeczki.
    Robię często również sałatke z brokułami oraz jajkiem. Czasami na obiad, jak mamy ochotę akurat na coś lżejszego :) Na stronie jest przepis https://glodnapolka.pl/salatka-z-brokulami-i-jajkiem/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2021, 09:02

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ