X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje zmniejszajacy sie brzuch?
Odpowiedz

zmniejszajacy sie brzuch?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anuszka1986 Debiutantka

Wysłany: 6 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pomozcie, bo nie wiem co o tym myslec. Spotkanie z polozna mam dopiero za kilka dni ale nie daje mi spokoju jedna dziwna rzecz. Jestem w 17 tyg ciazy. niecale 2 tygodnie temu pojawil sie brzuszek ciazowy, a wlasciwie taka kuleczka pod pepkiem, ktora moge schowac w rece. Prowadze foto - kalendarzyk ciazowy i... niestety brzuch nie tylko nie urosl ale wrecz sie zmniejszyl! Zdjecie robie jest z rana jeszcze przed sniadaniem wiec nie ma mozliwosci zeby to bylo wzdecie. Rowniez waga mi spadla jakies 0,7 kg. Jestem juz po poronieniu zatrzymanym ale to bylo w 14 tyg ciazy wiec brzuch mi jeszcze wtedy nie wyszedl. Czy tez tak mialyscie i jest to zwiazane np ze zmiana pozycji dzidziusia?

• Diablo Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest to też związane ze zmianą pozycji dzidzi bo ma dużo miejsca i często się przekręca tak tez miałam i panikowałam byłam u lekarza i uspokoił mnie i z rana w tych tygodniach miałam mniejszy brzuszek przed jedzeniem ale waga mi nie spadła więc do pewności i spokoju bym skonsultowała to z lekarzem.

Koniczynka30 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx4qe9e4w.png

c55fsek2cpmnrsgq.png

Wysłany: 6 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Diablo,
    uspokoilas mnie troche. Waga mi sie czesto waha wiec poobserwuje, a jutro z rana zadzwonie do poloznej i postaram sie przyspieszyc wizyte. Dam znac jak sie wyjasni

pozdrawiam

• Diablo Ekspertka

Wysłany: 6 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w Twoim tyg ciąży dzidzia będzie jeszcze bardzo dużo razy zmieniać położenie mój długo na skos był ułożony. będzie dobrze :) daj znać po wizycie

f2w3rjjgx4qe9e4w.png

c55fsek2cpmnrsgq.png

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do przychodni i mam wizyte przesunieta na jutro... hmmm tyle ze bez USG, no coz lepszy rydz niz nic, zobaczymy co powie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze rano mam mniejszy brzuch, a wieczorem jakos sie powieksza, chyba dziecko sie inaczej uklada, ale daj znac co i jak tam u ciebie.

Wysłany: 11 lipca 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja tez tak mam ale wieczorem mam wiekszy bo jem w ciagu dniai mnie wzdyma, zapomnialam dac znac. W srode milam wizyte i z dzieckiem wszystko w porzadku, nie mialam usg ale polozna osluchala serca. Dzieki Wam tutaj bylam spokojniejsza, alw wizyta byla taka kropka nad "i". Dziekuje dziewczyny :)

Diablo lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ