zmniejszajacy sie brzuch?
-
Dziewczynki pomozcie, bo nie wiem co o tym myslec. Spotkanie z polozna mam dopiero za kilka dni ale nie daje mi spokoju jedna dziwna rzecz. Jestem w 17 tyg ciazy. niecale 2 tygodnie temu pojawil sie brzuszek ciazowy, a wlasciwie taka kuleczka pod pepkiem, ktora moge schowac w rece. Prowadze foto - kalendarzyk ciazowy i... niestety brzuch nie tylko nie urosl ale wrecz sie zmniejszyl! Zdjecie robie jest z rana jeszcze przed sniadaniem wiec nie ma mozliwosci zeby to bylo wzdecie. Rowniez waga mi spadla jakies 0,7 kg. Jestem juz po poronieniu zatrzymanym ale to bylo w 14 tyg ciazy wiec brzuch mi jeszcze wtedy nie wyszedl. Czy tez tak mialyscie i jest to zwiazane np ze zmiana pozycji dzidziusia?
-
jest to też związane ze zmianą pozycji dzidzi bo ma dużo miejsca i często się przekręca tak tez miałam i panikowałam byłam u lekarza i uspokoił mnie i z rana w tych tygodniach miałam mniejszy brzuszek przed jedzeniem ale waga mi nie spadła więc do pewności i spokoju bym skonsultowała to z lekarzem.
Koniczynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej ja tez tak mam ale wieczorem mam wiekszy bo jem w ciagu dniai mnie wzdyma, zapomnialam dac znac. W srode milam wizyte i z dzieckiem wszystko w porzadku, nie mialam usg ale polozna osluchala serca. Dzieki Wam tutaj bylam spokojniejsza, alw wizyta byla taka kropka nad "i". Dziekuje dziewczyny
Diablo lubi tę wiadomość
-