X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

AMH powyżej normy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bejbi Znajoma

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 13:32

/  Zgłoś
    Mam 34 lata , robilam ostatnio badanie AMH i wyszło powyżej normy jaka przypada w wieku 31-35 tzn 8,46. Norma dla tej grupy wiekowej to 7,35. Słyszalam opinie , że za wysokie AMH jest tez problemem. CZy rzeczwiście powinnam sie martwić?

Bellakawa, JaHania lubią tę wiadomość

• dr n. med. Beata Makowska Ekspert

Wysłany: 17 października 2018, 10:55

/  Zgłoś
    Myślę, że nie ma się czym martwić. Warto skontrolować, czy ma Pani owulacje, bo tak wysokie AMH może świadczyćo PCOS, ale niekoniecznie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ