WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Antydepresanty, objawy ciąży a ciąza

Antydepresanty, objawy ciąży a ciąza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nataljanka Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2016, 23:56

/  Zgłoś
    Witam:-) od czego by tu zacząć
    od lutego biorę faxolet( Venlafaxine) 75 mg na depresje oraz Letrox 50 ( od roku na chorobę hoshimoto)
    Od zawsze miałam nieregularne cykle, ale w tym coś mnie niepokoi
    Jestem w 51 dniu cyklu i okresu nie ma.
    Miałam już cykle 54 dniowe.
    To co zwróciło moją uwagę w tym miesiącu to to ze mam sine wargi sromowe, ciemniejsze i powiększone brodawki sutkowe, kłucie w piersiach ( takie samo jak przy pierwszej ciąży), ból pochwy, pleców , mam ciężkie piersi, śluzu nie mam dużo ale jest on kremowy , jestem bardzo zmęczona i senna.
    Dodam ze po zażywaniu leków na depresje senność nie było, cały czas czułam się dobrze,
    A ten tydzień jest koszmarny , usypiam na siedzącą.
    Test Ciążowy niestety negatywny, ale robiony po południu i nie z pierwszego moczu
    A wiec czy leki mogły u mnie spowodować takie dolegliwości ?
    Czytałam o faxolecie ( Venlafaxine)ze jedynie może przesunąć @ lub zmienić intensywność @
    Czy mogę mieć choć trochę nadziei ze to ciąża ? Czy raczej skutki leków i moje starania ida na marne przez leki ? dodam ze tsh mam wporządku

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ