X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Antydepresanty, objawy ciąży a ciąza

Antydepresanty, objawy ciąży a ciąza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nataljanka Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2016, 23:56

/  Zgłoś
    Witam:-) od czego by tu zacząć
    od lutego biorę faxolet( Venlafaxine) 75 mg na depresje oraz Letrox 50 ( od roku na chorobę hoshimoto)
    Od zawsze miałam nieregularne cykle, ale w tym coś mnie niepokoi
    Jestem w 51 dniu cyklu i okresu nie ma.
    Miałam już cykle 54 dniowe.
    To co zwróciło moją uwagę w tym miesiącu to to ze mam sine wargi sromowe, ciemniejsze i powiększone brodawki sutkowe, kłucie w piersiach ( takie samo jak przy pierwszej ciąży), ból pochwy, pleców , mam ciężkie piersi, śluzu nie mam dużo ale jest on kremowy , jestem bardzo zmęczona i senna.
    Dodam ze po zażywaniu leków na depresje senność nie było, cały czas czułam się dobrze,
    A ten tydzień jest koszmarny , usypiam na siedzącą.
    Test Ciążowy niestety negatywny, ale robiony po południu i nie z pierwszego moczu
    A wiec czy leki mogły u mnie spowodować takie dolegliwości ?
    Czytałam o faxolecie ( Venlafaxine)ze jedynie może przesunąć @ lub zmienić intensywność @
    Czy mogę mieć choć trochę nadziei ze to ciąża ? Czy raczej skutki leków i moje starania ida na marne przez leki ? dodam ze tsh mam wporządku

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ