bardzo małe krwawienie miesiączkowe
-
Witam,
Staram się o drugie dzecko juz 11 miesięcy.
Jestem po wyjęciu wkładki mirena która miałam 5 lat.
Po wyjęciu wkładki miałam bardzo niewielkie krwawienie miesiączkowe, po 5 miesiącach zaszlam w ciążę która poronilam w 9 tygodniu ciąży (zarodek zatrzymał się w rozwoju w 5 tygodniu).
Został mi przepisany cytotec.
Jestem juz 5 miesięcy po poronieniu a moje miesiączki bardziej przypominają plamienie, ponieważ jest tak mało obfite iż większość krwi zostaje na papierze podczas toalety.
Moje miesiączki (te lekkie plamienia) mam przez dwa dni, później jeden, dwa dni brązowe plamienie.
Dodam tylko iż mieszkam za granicą i mój lekarz każe mi czekać rok czasu aby dostać skierowania na badania.
Czy takie małe krwawienie powinno być leczone czy faktycznie mam czekać aż wszystko się samo ureguluje?
Regularnie zazywam magnez z Wit.B6, kwasy omega 3 oraz kwas foliowy z Wit.D
Niestety brak jakiejkolwiek poprawy.
Dziękuję za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 19:56
Malenq, marnut, Ania_84, Evaa, marissith, renieczka, Anuśka, BATTINKA, Lena87, cati, czekaja, Asiula86, Misi@, livia30, Kasandra, ewelinka2210, Szpilkka, Gosiacu, agnes175, sonia86, kacha 32, Milady, Yasmin, zuza85, Tasiemka, MamaAdasia, takasobieja, dorocia2324, choco, agniesia2569, Maciejka, Lenka87, Kaśka, momo1009, betii, justta, Beata83, Paula_29, ara, dynamiczna, majamia, monik, Dorotek1983, gezanew, hajka, kasiarzyna, olka30, MagSz, Strażaczka90, Blondik, november123, umbatikium, Cigaretta, macduska, gretka, Arwena, Foto_Anna, agniesja, my dream, beszka, Jagoda29, koala, Justine, mik82, Dorotucha, Pera, Caroline, Giussta, Asiulek, Libra, Beti25, AgnieszkaH, elfiontko lubią tę wiadomość
-
prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert