X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności ból mięśni i dreszcze czy to poronienie

ból mięśni i dreszcze czy to poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewezap1 Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:44

/  Zgłoś
    podczas ostatniego starania miałąm dziwne objawy podczas cyklu ponieważ: 7.11 biegałam ciągle do ubikacji popołudniu bolały mnie mieśnie tak jak podczas ostrej grypy a także wieczorem pojawiły sie dreszcze, wiedząc ze mogę byc w ciąży nie brałam zadnych tabletek. okres miałam dostac 9.11 a dostałam 8.11 rano, a raczej coś podonego do okresu, nie bolał mnie brzuch a zawsze mnie boli czasami ból brzucha jest bardzo silny a dopiero po ok 2 h pojawia się krwawienie. Teraz by ło inaczej. pojawiło sie krwawienie z dużymi skrzepami, krwawienie bardzo silne jak na mozłiwy okres. teraz jestem 4 dzień po owulacji i dziś zaczął mnie bolec brzuch o czym to moze swiadczyc. Boje się ze nic nie wyjdzie z mojej ciaży.

ewe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ