X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Brak okresu mimo duphastonu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ania92 Nowa

Wysłany: 19 marca 2016, 22:50

/  Zgłoś
    Witam. Mam problem, okres spóźnia mi sie około miesiąca. Dwa tygodnie temu skonczyłam brać Duphaston ( 2x1tab przez 5 dni ) na wywołanie. Do tej pory nie mam okresu... Test tydzień temu wyszedł negatywny. Wizytę mam w środę, ale bardzo się denerwuję co może być przyczyną braku okresu. Pozdrawiam

Milena Magdalena, Moroszka, EmciaO, Milka1991, gas, Natalia1990, Lu79, Niki69, kamila111, beataa088, Ewelka33, Caroline lubią tę wiadomość

ania92
  • dr n. med. Andrzej Rogoza Ekspert

Wysłany: 9 lipca 2018, 16:00

/  Zgłoś
    Bez badania ginekologicznego i ewentualnie stężenia hormonów trudno mi orzec, co może być powodem braku miesiączki. Przyczyn może być wiele. Musi Pani poczekać na wizytę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ