X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Cienkie endometrium na sztucznym cyklu

Cienkie endometrium na sztucznym cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Spring2013 Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 13:49

/  Zgłoś
    Panie Doktorze, mam problem z uzyskaniem endometrium pow. 7 mm na cyklu sztucznym, przygotowującym do criotransferu. Nie pomaga zwiększenie estrofemu do 4x dziennie. Miałam wykonaną histeroskopię, wykazała jedynie małe zrosty po cięciu cesarskim. Czy są sposoby, które pomogą?

Ena, Rafaello, Mroovka, Isia1986, Wesoła_Muminka, Majka27, Czkawka lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ