Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Clomid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosiafrancja Nowa

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:53

/  Zgłoś
    Witam serdecznie .
    Mam już 2 dzieci i z mężem zdecydowaliśmy sie na 3 dziecko . W zeszłym roku poroniłam samoistnie w bardzo wczesnej ciąży . Zawsze przed okresem miałam kilka dni brązowych plamien pozniej z 3 dni okresu następnie dzień przerwy znowu dzień okresu i kończył sie także brązowymi płomieniami . W styczniu zaczęłam brać clomid , nie udało sie w pierwszym cyklu , ale jak dostałam @ to bez żadnych plamien .Zaczal sie normalnie i skończył sie po 4 dniach . Czytałam ze takie plamienia mogą byc skutkiem niewydolności ciałka żółtego a co za tym idzie problemem z zagniezdzeniem . Czy możliwe ze dzięki clomidowi poprawi sie moje ciałko żółte ?

outcrow, nick nieaktualny, Bellakawa lubią tę wiadomość

gosiafrancja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ