X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Clomid

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gosiafrancja Nowa

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:53

/  Zgłoś
    Witam serdecznie .
    Mam już 2 dzieci i z mężem zdecydowaliśmy sie na 3 dziecko . W zeszłym roku poroniłam samoistnie w bardzo wczesnej ciąży . Zawsze przed okresem miałam kilka dni brązowych plamien pozniej z 3 dni okresu następnie dzień przerwy znowu dzień okresu i kończył sie także brązowymi płomieniami . W styczniu zaczęłam brać clomid , nie udało sie w pierwszym cyklu , ale jak dostałam @ to bez żadnych plamien .Zaczal sie normalnie i skończył sie po 4 dniach . Czytałam ze takie plamienia mogą byc skutkiem niewydolności ciałka żółtego a co za tym idzie problemem z zagniezdzeniem . Czy możliwe ze dzięki clomidowi poprawi sie moje ciałko żółte ?

outcrow, Natalia 134, Bellakawa lubią tę wiadomość

gosiafrancja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ