X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Laptop ma brzuchu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:37

/  Zgłoś
    Czy laptop wytwarza jakieś szkodliwe promieniowanie które może źle wpłynąć na starania albo na zagnieżdżający się zarodek? Czy w okresie starań i wczesnej ciąży należy unikać trzymania komputera na brzuchu?

tola2014, Agi83, Doris, pragnaca dzidziusia, Avensis, ewelinka2210, betii, sonia86, Szpaczek, livia30, LuckyMe, agnieszkabl, monaaa85, She Wolf, hipisiątko, Saramago, Karolinqua, BATTINKA, mama2929, Buziulka, lady_89, martika, Eva82, estrella, Anastazja85, AGG!E, fi0lka, Libra, GreenDot, anucha, Reni, Aga_Andzia, agnieszka1804, Helen, Eavonne, Morwa, paaulla84, Natka-77, Kukułka92, mrth666, tomania2806, Katarzyna87, Mysia 15, bosa, ila1987, gosiaczek1281, kotek89, MagSz, Isia93, motylek000, agula1983, KMK, lilianna, iwcia77, Alessia, bea, Jarochatka, dddodiii lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 23 grudnia 2014, 13:36

/  Zgłoś
    Nie zetknąłem się dotąd z wynikami badań, które jednoznacznie sugerowałyby negatywny wpływ używania laptopa na rozwój ciąży.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ