X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Nieprawidłowe endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • fawiola Nowa

Wysłany: 8 listopada 2016, 15:40

/  Zgłoś
    Proszę o podpowiedź. Mam za sobą 3 transfery zarodkow. Wszystkie niestety nie udane, żaden nie chciał się zagniezdzić. Dzisiaj w 13 dniu cyklu miałam kontrolne usg. Lekarz stwierdził ze transfer zamrozonego ( ostatniego) zarodka nie może być przeprowadzony bo mam nieprawidłowe endometrium. W cyklu poprzednim miałam histeroskopie z łyżeczkowaniem. Było podejrzenie przerostu endometrium i polip 1 cm. Badanie histopatologiczne wyszło: "endometrium proliferacyjne". Lekarz teraz dał lek na ponowne zluszczenie endomerrium i w 4 dniu krwawienia mam ponowne się zgłosić na usg. Jeżeli dalej endometrium nie będzie prawidłowe to on nie wie już co robić. Co można zrobić w takim przypadku? Czy już nie ma dla mnie ratunku? Nigdy nie zejdę w ciążę?

sonia86, sylwia80, Oryginalnynick, shooa, gosska, AgnieszkaH, Dani, Isia1986, Frufru, kropka_123 lubią tę wiadomość

fawiola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ