X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Polip macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 18:08

/  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Na ostatnim usg na monitorowaniu cyklu okazało się, że najprawdopodobniej mam w macicy polip endometrialny, który skutecznie mi to uniemożliwia. Ginekolog radziła zaczekać do przyszłej miesiączki żeby sprawdzić, czy nie złuszczy się on samoistnie. Czy miała któraś z Was taki przypadek? A co więcej, czy którejś udało się z takim polipem zajść w ciążę czy raczej konieczne jest jego usunięcie?

Otojestkasia, Steffci, Izasze30, BitterSweetSymphony, Kaluu, margaretka84, HINATA, Lunaris, rc, hondek, Monmaj lubią tę wiadomość

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ