X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Przerwanie brania tabletek antykoncepcyjnych a przyspieszenie miesiączki

Przerwanie brania tabletek antykoncepcyjnych a przyspieszenie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SSS81 Nowa

Wysłany: 2 października 2016, 13:23

/  Zgłoś
    Kochane mój problem polega na tym, iż po cyklu stymulowanym clostibegyt miałam duży niepęknięty pęcherzyk o wymiarach prawie 4 cm .Lekarz w następnym cyklu zalecił zaprzestania starań i włączył terapię hormonalną Jasmin aby pęcherzyk miał możliwość wchłonięcia i aby inne nie rosły. Po braniu Jasmin przez 7 dni pojawiły się straszne bóle migrenowe, uniemożliwiały mi funkcjonowanie , żadne tabletki przeciwbólowe nie działały. Odstawiłam Jasmin 8 dnia cyklu a 14dnia cyklu pojawił się się okres. Moje pytanie czy któraś Z Was tak miała? Wspomnę, że cykle miałam zawsze w miarę regularne .

SSS81
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ