Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

skrzepy we krwi miesiączkowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marl202 Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:37

/  Zgłoś
    czy normalne jest to, że podczas okresu pojawiają się ciemne skrzepy?
    2 cykle temu miałam robiona histerolaparoskopię (usuwane polipy macicy oraz przegrodę), przed zabiegiem nigdy nie miałam skrzepów, dopiero teraz się pojawiły. Dodam, że staramy się o dziecko od ok. 2 lat, może ma to coś wspólnego..?

ninka, Emilia77, Amerie, roletka, rybka, Tosia 1981, magic1, Szpaczek, zonaboba, Agaja, motylek000, alus21, kolbusia, Iwka, babyonline, bąbel, nick nieaktualny, ewelinka2210, kapturnica, Mimi86, nick nieaktualny, Anatolka, chabasse, tygrys73, Agi83, Honey, Eva82, nick nieaktualny, Magnosia, Aska87, Anula141, mala86, Saramago, nick nieaktualny, ania14, nick nieaktualny, Dani, Marutka, Nina86, Caribbean, sorriso, karo87, edyta, nick nieaktualny, Nytusia84, Ańdźka, miszkaaa, dżona, Maczek, czekoladka, JABUSKO, asik09, nick nieaktualny, Maciejka, Haana, yojiona, Sylwia33, Asiak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nanatasza, Anetaaa25, Ibi, kookana1987, madzia8ja, nick nieaktualny, izunia880, Mag-ko, nick nieaktualny, Beti25, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:08

/  Zgłoś
    Proponuję dalej obserwować Pani cykle - prawdopodobnie do pół roku po zabiegu wszystko powinno wrócić do normy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ