Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

skrzepy we krwi miesiączkowej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marl202 Przyjaciółka

Wysłany: 13 grudnia 2014, 12:37

/  Zgłoś
    czy normalne jest to, że podczas okresu pojawiają się ciemne skrzepy?
    2 cykle temu miałam robiona histerolaparoskopię (usuwane polipy macicy oraz przegrodę), przed zabiegiem nigdy nie miałam skrzepów, dopiero teraz się pojawiły. Dodam, że staramy się o dziecko od ok. 2 lat, może ma to coś wspólnego..?

ninka, Emilia77, Amerie, roletka, rybka, Tosia 1981, magic1, Szpaczek, zonaboba, Agaja, motylek000, alus21, kolbusia, Iwka, babyonline, bąbel, Misi@, ewelinka2210, kapturnica, Mimi86, Dżejzi, Anatolka, chabasse, tygrys73, Agi83, Honey, Eva82, menka, Magnosia, Aska87, Anula141, mala86, Saramago, klara_bella, ania14, Pełnia, Dani, Marutka, Nina86, Caribbean, sorriso, karo87, edyta, Rotenkopf, Nytusia84, Ańdźka, miszkaaa, dżona, Maczek, czekoladka, JABUSKO, asik09, Libra, Maciejka, Haana, yojiona, Sylwia33, Asiak, kark, Ewa99, Nanatasza, Anetaaa25, Ibi, kookana1987, madzia8ja, Bluberry, izunia880, Mag-ko, betii, Beti25, jiwa lubią tę wiadomość

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 16 grudnia 2014, 18:08

/  Zgłoś
    Proponuję dalej obserwować Pani cykle - prawdopodobnie do pół roku po zabiegu wszystko powinno wrócić do normy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ