X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Śluz po owulacji na duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewelka33 Nowa

Wysłany: 7 września 2017, 19:56

/  Zgłoś
    Witam Jestem aktualnie w 25 dniu cyklu Cykle zwykle 29-31 dniowe. Od 19 dnia cyklu, 2 dni po szczycie przyjmuję Duphaston 2x1 oraz dodatkowo metformin na pcos przez caly cykl. Moje pytanie brzmi, czy duphaston wywoluje bialy śluz o kremowej konsystencji w sporej ilości? Czy może jest to spowodowane czymś innym? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Ewelina

dydone, Marrgoo, aLunia, Reni87, Bellakawa lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ