X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Śluz po owulacji na duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewelka33 Nowa

Wysłany: 7 września 2017, 19:56

/  Zgłoś
    Witam Jestem aktualnie w 25 dniu cyklu Cykle zwykle 29-31 dniowe. Od 19 dnia cyklu, 2 dni po szczycie przyjmuję Duphaston 2x1 oraz dodatkowo metformin na pcos przez caly cykl. Moje pytanie brzmi, czy duphaston wywoluje bialy śluz o kremowej konsystencji w sporej ilości? Czy może jest to spowodowane czymś innym? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Ewelina

dydone, Marrgoo, aLunia, Reni87, Bellakawa lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ