X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Starania o dziecko podczas brania antybiotyku

Starania o dziecko podczas brania antybiotyku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • TakToJa Znajoma

Wysłany: 24 marca 2015, 18:01

/  Zgłoś
    Witam!
    To moj pierwszy cykl w którym zażywałam clostibegyt od 5-9dc. Jutro wypada 13dzien cyklu w którym lekarz zalecił starania się o dziecko, ponieważ nastąpi owulacja. Jednakże przywinęło mi się zapalenie zatok i dostałam antybiotyk na 2 tygodnie (Remoclav)... Dodam, że antybiotyku nie zaczęłam jeszcze brać, oraz jest znaczna poprawa po lekarstwach ktore wzięłam na "własną rękę". W takim wypadku nie wiem czy strać się o dziecko, czy poczekać do następnego cyklu? Czy antybiotyki przeszkadzają w staraniach? Proszę o odpowiedź, ponieważ jestem nieco zaniepokojona i nie wiem co w tej sytuacji robić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 18:06

mustisia, Martoszka, Anatolka, justa1234, MagSz, SuSie, Caroline, fresa, Viviana, kasiakasia11, Katiana, november123, Tulipanka, orchideaa lubią tę wiadomość

65vqmkwycz6og0ms.png
  • prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 14 maja 2015, 09:05

/  Zgłoś
    Trudno jest mi odpowiedzieć na Pani pytanie – powinien do niego ustosunkować się Pani lekarz prowadzący.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ