X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta - Diagnostyka i leczenie niepłodności Sulfasalizn EN a zajście w ciążę

Sulfasalizn EN a zajście w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siekierkaa Nowa

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 20:22

/  Zgłoś
    Witam!
    Mój mąż ma zdiagnozowaną chorobę Leśnowskiego-Crohna i przyjmuje na stałe 6 tabletek Sulfasalazin EN dziennie. Czy rzeczywiście może to uniemożliwiać zajście w ciążę.
    Aktualnie jestem po badaniach i wszystko u mnie OKi. Czy przyczyną niepowodzeń może być Sulfasalazin EN?

iwam78, FaNiente lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ