Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]

Wytrzewienie a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • inaa Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2014, 00:36

/  Zgłoś
    Witam
    Miałam wytrzewienie podczas urodzenia, narządy takie jak wątroba znajdują się po lewej stronie blisko macicy. Nie mam skrawka mięśnia prostego ok. 5/6 cm ( jest to tylko blizna pod spodem... sama nie wiem co tylko skóra?) w okolicy żołądka ( nie ma go w tym miescu jest skierowany na lewą stronę brzucha ). Lekarze mają podzielone zdanie co do ciąży, jednak wieszkosć twierdzi, że jest możliwa... co mam z tym wszystkim zrobić?

pragnaca dzidziusia, Macierzanka:), Pchelkaa lubią tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• prof. dr hab. n. med. Krzysztof Łukaszuk Ekspert

Wysłany: 18 maja 2015, 21:08

/  Zgłoś
    Szanowna Pani, to złożona sytuacja, która wymagałaby kompleksowej oceny. Nie jestem w stanie zdalnie, bez możliwości wykonania badania USG, przeanalizowania wyników dotychczasowej diagnostyki i rozmowy z Panią, doradzić postępowania. Musiałaby Pani zgłosić się na konsultację.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ