Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta Operacja usunięcia jajnika

Operacja usunięcia jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka.Ja Znajoma

Wysłany: 17 lipca 2019, 11:57

/  Zgłoś
    Dzień dobry. W sierpniu czeka mnie operacja - będę miała usuwany jeden jajnik. Zastanawiam się jak to teraz będzie wyglądało? Czy wraz z usunięciem jajnika moje szanse na ciążę będą o 50% mniejsze? Czy może ten jajnik utrudniał mi szanse na ciążę i po operacji, zwiększą się one? Czy z jednym jajnikiem do owulacji dochodzi co drugi cykl przy założeniu, że owulacja występuje naprzemiennie? Jak usunięcie jajnika może wpłynąć na moje cykle? Będę bardzo wdzięczna za pomoc

Ania.T, Summer lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ