17 dzień po owulacji ...
-
Cześć dziewczyny.
Czy jest szansa żeby w 17 dpo na teście ciążowym nie było nawet cienia ?
Wiem, że pewnie @ przyjdzie w nocy lub jutro nad ranem ale w środku wciąż żyję nadzieją ... -
Zadziwia mnie zaufanie jakim darzy sie domowe testy ciazowe.
Oczywiscie, ze jest szansa, ze test sie myli. W pierwszej ciazy, 4 dni po terminie @ wyszedl mi negatyw. Mojej siostrze przez dwa tyg wychodzily negatywy,dopiero badanie krwi pokazalo, ze jest w ciazy. Te testy nie sa nieomylne.
Jezeli chcesz miec pewnosc - zrob badanie krwi, ono da najpewniejszy wynik.aga.just, Fasia lubią tę wiadomość
-
Myszka-Minnie wrote:Wszystko zalezy od organizmu kiedy doszlo do zagniezdzenia. Przy pozniejszym zagniezdzeniu moga i w 20 dpo wyjsc dopiero tluste krechy.
Ano właśnie. Więc stwierdzenie powyżej, że w 17 to już muszą wyjść tłuste krechy jest nie do końca prawdą o to mi chodziło
A do zagnieżdżenia musiał dojść i tak w miarę szybko bo cień cienia pojawił się już 9 dpo tylko wtedy uznałam to za błąd testu i się nie nakręcałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:36
Fasia lubi tę wiadomość
-
Asta wrote:Zadziwia mnie zaufanie jakim darzy sie domowe testy ciazowe.
Oczywiscie, ze jest szansa, ze test sie myli. W pierwszej ciazy, 4 dni po terminie @ wyszedl mi negatyw. Mojej siostrze przez dwa tyg wychodzily negatywy,dopiero badanie krwi pokazalo, ze jest w ciazy. Te testy nie sa nieomylne.
Jezeli chcesz miec pewnosc - zrob badanie krwi, ono da najpewniejszy wynik.
Dziś temp. poszła w dół więc jeśli do rana nie dostanę okresu to wybiorę się przed pracą na betę. Jak się okaże, że jednak w ciąży nie jestem (co wg mojego przeczucia jest niestety prawdą ...) to muszę dzwonić do ginekolog i pytać co dalej ...
Ehhh nie wiem czemu ciąży nie ma i okresu też nie ...
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi -
czy ja wiem czy bhcg jest 100%? w moim przypadku tak nie było, ale to wina lab, ale mimo to rozpacz straszna byla, a testy domowe kazdego rodzaju pozytywne.
Mi wychodzily testy po 12dpo II -