2 dniowe krwawienie w terminie miesiączki
-
nick nieaktualnyHej, dziewczyny piszę tutaj, ponieważ któraś z Was miała może podobny przypadek. Staramy się o dziecko, w terminie miesiączki wystąpiło krwawienie. Okazało się jednak, że jest inne niż zwykła miesiączka: kolor znacznie jaśniejszy niż zwykle i trwało zaledwie 2,5 dnia. Robiłam 3 testy i wyszły negatywne. Wizytę mam niebawem. Czy któraś z Was miała podobne doświadczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 10:47
-
Ja w tym cyklu miałam miesiączkę tylko 1.5 dnia i resztę dni plamienie , temperaturę mam podwyższoną inna niż tamtym cyklu , w tamtym cyklu mierzylam do połowy w ustach resztę w pochwie a teraz znowu mierze w ustach bo jak nadeszła miesiączka stwierdziłam ze będzie to bardziej higieniczne , nie wiem co jest grane testu nie robiłam , robiłam wcześniej jak widać na moim wykresie i był negatywny
-
nick nieaktualnyMonika K wrote:Ja w tym cyklu miałam miesiączkę tylko 1.5 dnia i resztę dni plamienie , temperaturę mam podwyższoną inna niż tamtym cyklu , w tamtym cyklu mierzylam do połowy w ustach resztę w pochwie a teraz znowu mierze w ustach bo jak nadeszła miesiączka stwierdziłam ze będzie to bardziej higieniczne , nie wiem co jest grane testu nie robiłam , robiłam wcześniej jak widać na moim wykresie i był negatywny
Temperature przez caly cykl mierzy sie w jednym miejscu! nie zmienia sie ze pol cyklu tu a drugie pol tu.. w kazdym miejscu podstawowa temp ciala jest inna. Twoje pomiary sa wiec nie miarodajne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:30
-