Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 2 dniowe krwawienie w terminie miesiączki
Odpowiedz

2 dniowe krwawienie w terminie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny piszę tutaj, ponieważ któraś z Was miała może podobny przypadek. Staramy się o dziecko, w terminie miesiączki wystąpiło krwawienie. Okazało się jednak, że jest inne niż zwykła miesiączka: kolor znacznie jaśniejszy niż zwykle i trwało zaledwie 2,5 dnia. Robiłam 3 testy i wyszły negatywne. Wizytę mam niebawem. Czy któraś z Was miała podobne doświadczenia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 10:47

• Monika K Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu miałam miesiączkę tylko 1.5 dnia i resztę dni plamienie , temperaturę mam podwyższoną inna niż tamtym cyklu , w tamtym cyklu mierzylam do połowy w ustach resztę w pochwie a teraz znowu mierze w ustach bo jak nadeszła miesiączka stwierdziłam ze będzie to bardziej higieniczne , nie wiem co jest grane testu nie robiłam , robiłam wcześniej jak widać na moim wykresie i był negatywny :-(

qsky35f7cldvsfw7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika K wrote:
    Ja w tym cyklu miałam miesiączkę tylko 1.5 dnia i resztę dni plamienie , temperaturę mam podwyższoną inna niż tamtym cyklu , w tamtym cyklu mierzylam do połowy w ustach resztę w pochwie a teraz znowu mierze w ustach bo jak nadeszła miesiączka stwierdziłam ze będzie to bardziej higieniczne , nie wiem co jest grane testu nie robiłam , robiłam wcześniej jak widać na moim wykresie i był negatywny :-(

Temperature przez caly cykl mierzy sie w jednym miejscu! nie zmienia sie ze pol cyklu tu a drugie pol tu.. w kazdym miejscu podstawowa temp ciala jest inna. Twoje pomiary sa wiec nie miarodajne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ