3 dni przed owulacją
-
Czy orientujecie się jakie mamy z mężem szanse jeśli serduszkowaliśmy się w 3 dzień przed owulacją? Czy któraś z Was zaszła w ciąże w 3 dzień przed owulacją?Albo opiszcie przypadki koleżanek? Ja jestem początkująca więc chciałabym się od Was trochę nauczyć .
-
No to masz odpowiedź na swoje pytanie...
Na pocieszenie powiem tylko, że tak naprawdę nie wiesz, kiedy miałaś owulację. Wiesz tylko, kiedy kończą Ci się dni płodne.
Więc głowa do góry! A z drugiej strony - spróbuj nabrać dystansu, cieszyć się serduszkowaniem i czasem oczekiwania. Niestety, niezależnie od tego jak się staramy wycelować "w ten dzień" to do powstania nowego życia potrzebny jest jeszcze niezależny od nas czynnik "x".Libra, aguś82, michaela lubią tę wiadomość
-
W galerii jest też wykresik z serduszkiem chyba 5 dni przed owulką. O tu: https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html
Co oznacza dokładnie to, co powiedziała Nina - nie jesteś w stanie stwierdzić z dokładnością co do dnia kiedy miałaś owulację. No chyba, że zostanie ona potwierdzona monitoringiemNina82 lubi tę wiadomość
-
Macie racje dziewczyny.to ten czynnik X o którym pisze Nina! Ja gdzieś czytałam, że dzień i dwa dni po owulacji też może dojść do zapłodnienia ale zależy to od ruchliwości plemników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 20:19
Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki proszę was o pomoc radę otóż tak. 20.06 dostałam okres skończył się 26/06 wspolzylam z chłopakiem w nocy 28/29 bez zabezpieczenia do końca .. owulacja była chyba 30/06-01/07 (bóle podbrzusza śluz jak jajko.., ) i tu moje pytanie, czy możliwe jest abym zaszła w ciążę i czy jeśli tak to w którym dniu mogło dojść do zapłodnienia i kiedy najlepiej zrobić test ciążowy z góry wam bardzo dziękuję
-