X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 3 testy i jedna blada kreska
Odpowiedz

3 testy i jedna blada kreska

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klara12 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej robiłam 3 testy i na każdym wychodzą 2 kreski tylko jedna blada

• Evli Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2020, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara już zakładasz drugi wątek i dalej nie wiem o co chodzi 🤔

Zdjęcia nie wstawiłaś, na jakiej podstawie mamy Ci odpowiedzieć..
    Jeśli są dwie kreski na teście to raczej ciąża. Blada druga kreska jest na początku ciąży, z czasem ciemnieje. Najlepiej idź na krew będziesz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie.

Seli, Iryska lubią tę wiadomość

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ