X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 35 dc @ brak test negatywny....
Odpowiedz

35 dc @ brak test negatywny....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natalkaa86 Koleżanka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :) cykle mam zazwyczaj 28-30 dniowe...dziś mam 35 dc a @ brak i testy negatywne...
    Byłam w tym cyklu 10 dc na udrażnianiu jajowodów...i mam ogromna nadzieje, że się udało ale testy tego nie potwierdzają :(
    Co myślicie?? Czy któraś z Was miała podobnie??

natalkaa86
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam cykle 23-26 dniowe i w 31 dniu cyklu jak @ nie przyszła,a test był ujemny poszłam na usg,w macicy pusto,więc dostałam luteine na wywołanie,po 8 dniach brania odstawiłam i 9 przyszła małpa.Poczekaj jeszcze troche najwyżej i idź na usg,lekarz bedzie wiedział co robić dalej.

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ