38 dc - test negatywny
-
nick nieaktualnyDziewcZyny, to był nasz pierwszy cykl starań. Cykle mam 29-30dni. Nigdy nie spóźniał mi się okres więcej niż 2 dni. 20 dni temu w 19 dc miałam usg i dr powiedziała, ze jestem po owulacji,bo widzi zapadający się już pęcherzyk, wiec tym bardziej powinnam już dostać okres. Wszystkie testy jakie wykonałam do dzisiaj są negatywne. Nie jestem nakręcona na ciaze, bardziej się martwię skąd może wynikac takie opóźnienie miesiączki miałyście podobnie? Wizytę u lekarza mam za 2 dni. Robiłam testy, bo miałam imprezę w weekend i chciałam mieć luz psychiczny żeby pic alkohol. Z góry dzięki za Wasze odpowiedzi
-
Fi0lecik wrote:DziewcZyny, to był nasz pierwszy cykl starań. Cykle mam 29-30dni. Nigdy nie spóźniał mi się okres więcej niż 2 dni. 20 dni temu w 19 dc miałam usg i dr powiedziała, ze jestem po owulacji,bo widzi zapadający się już pęcherzyk, wiec tym bardziej powinnam już dostać okres. Wszystkie testy jakie wykonałam do dzisiaj są negatywne. Nie jestem nakręcona na ciaze, bardziej się martwię skąd może wynikac takie opóźnienie miesiączki miałyście podobnie? Wizytę u lekarza mam za 2 dni. Robiłam testy, bo miałam imprezę w weekend i chciałam mieć luz psychiczny żeby pic alkohol. Z góry dzięki za Wasze odpowiedzi
A jakie testy robiłaś? Jakiej firmy? Bo z testami to bywa bardzo różnie niestety są mało miarodajne. Jeśli masz w najbliższym czasie wizytę to po prostu zobaczysz co tam się dzieje. A byłaś może chora w tym czasie albo bierzesz jakieś leki?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Fi0lecik wrote:Robiłam testy różne i płytkowe i strumieniowe różnych firm. Nie miałam żadnych stresów ani choroby, bywalcy w moim życiu naprawdę trudne sytuacje i nigdy nie miałam takiego opóźnienia miesiączki. Akurat w pierwszym cyklu starań
Nie wiem co Ci powiedzieć... Serio. Lekarz pewnie cos wyjaśni ja się poddajehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Fi0lecik zrób test z krwi - beta HCG. Testy płytkowe mogą wychodzić fałszywie negatywne, a wynik bety da ci jednoznaczną odpowiedź. Oczywiście i tak warto skonsultować się z lekarzem i może jeśli beta wyjdzie ujemna to zrobić badania hormonalne.
Fi0lecik lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -