X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 6 miesięcy starania się o ciążę
Odpowiedz

6 miesięcy starania się o ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klara12 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2020, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staram się z mężem 6 miesięcy o dziecko jednak nic nie wychodzi ostatnia miesiączkę miałam 1 stycznia i dalej nie dostałam okresu dziś jest 36 dzień cyklu zrobiłam test ale negatywny a okresu dalej nie mam 😑😣 już myślałam że to ciąża a tu jedna kreska mam dość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara12 wrote:
    Witam staram się z mężem 6 miesięcy o dziecko jednak nic nie wychodzi ostatnia miesiączkę miałam 1 stycznia i dalej nie dostałam okresu dziś jest 36 dzień cyklu zrobiłam test ale negatywny a okresu dalej nie mam 😑😣 już myślałam że to ciąża a tu jedna kreska mam dość
    Zapraszamy na grupę lutową.. tam wszystkie borykamy się z tym problemem.

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2020, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 miesięcy to nie jakiś długi czas. Wszystko zależy od wieku i zdrowia pary

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ