Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 6 tv+1 dzień brak zarodka
Odpowiedz

6 tv+1 dzień brak zarodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Juta89 Nowa

Wysłany: 24 stycznia, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 37 lat
    Dwóch synów 13 i 10 lat
    11.12 miałam @ cykle 29 dni @ 4 dni
    Test zrobiłam 10.01 bo nie przychodziła @ popołudniu
    Dwie wyraźne kreski.
    Betę zrobiłam 20.01 z wynikiem 9567.
    Od 18.01 mam plamienia
    22.01 plamienie czerwone dosłownie chwilę
    23.01 wizyta na której USG dopochwowe widać pęcherzyk ale pusty. wychodziłoby że to 6+1 tc
    Nie krwawię ani nie planie
    Dziś. Czy powinno być już widać zarodek ?

• Larsa Koleżanka

Wysłany: 24 stycznia, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja w pierwszej ciąży byłam 6+0 na sorze, zarodka nie było ale był pęcherzyk żółtkowy, lekarze spisywali ten cykl na straty bo nie było zarodka, ale w 6+4 byłam u innego lekarza i było widać piękny zarodek z bijącym serduszkiem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ