A co jeśli nie było owulacji?
-
Kochane wrzucam tutaj moje pytanie bo widzę, że tutaj częściej zaglądacie Czy możecie zerknąć na mój wykres? Bo chyba owulacji nie było ale ...
Mam pytanie, czy w sytuacji, gdyby jednak nic na owulację nie wskazywało, to tabletki Castagnus mogłyby pomóc, czy to nie o takie "dolegliwości" chodzi? Ostatnio miałam słabą miesiączkę, miesiąc wcześniej obfitą i bolesną, kilka miesięcy wstecz nawet skrzepy się pojawiły, ale lekarz nie zwrócił na to najmniejszej uwagi,tak, jakby to było normalne...niby @ mam co 28 dni ale każdego miesiąca jest inaczej a kilka razy w połowie cyklu zdarzyło się malutkie plamienie. Czasem przed @ bolą mnie piersi, ale nie jest to jakiś okropny ból nie do zniesienia. Pomyślałam, że może ten Castagnus coś by pomógł? -
Myszka moim zdaniem wiele wskazuje a to (otwarta szyjka, śluz płodny, spadek tempki, i pozytywny test ovu dzień wcześniej), że owulację miałaś w 16dc czyli wczoraj. Teraz poczekaj na wzrost temperatury jutro i pojutrze i ovu wstawi ci pionową kreskę
-
Aaaaa tak to działa Bo ja jestem w tym kompletnie zielona Jak pytałam o mój wykres wcześniej to koleżanka (przepraszam nie pamiętam Nicka koleżanki) też napisała, że to mogła być owulacja i mam poczekać kilka dni
Oby to było to bo takie obserwacje po raz pierwszy są bardzo trudne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam dziś skok temperatury i ovu zaznaczyło owulację ale dzień przed pozytywnym testem owulacyjnym...trochę to dla mnie dziwne, bo bardziej bym się skłaniała na dzień po tym teście, no ale niech już będzie to co jest...
Wczoraj rozmawiałam z lekarzem - nie ginekologiem - moje badania hormonalne są w porządku progesteron w pierwszej fazie był niski a 21 dnia cyklu wyskoki, co oznacza, że w zeszłym miesiącu owulacja była. Nie wiem, czy to wiarygodne źródło, ale przynajmniej nie mam cykli bezowulacyjnych, no chyba, że raz na jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 08:05
-
Zastanawiam się tylko, dlaczego w UK nie mają ginekologów, tak jak w Polsce Pytałam wczoraj tego lekarza, a co jeśli mój śluz nie jest wystarczająco dobry do zapłodnienia, i otrzymałam odpowiedź, że z tym to już się nie da nic zrobić, bo śluz to śluz i każdy ma inaczej no byłam w szoku...jedyne co to pozostaje mi czekać na pozytywny test ciążowy A jak będzie syn, to będzie miał na imię Kacper Mężowi się nie podoba za bardzo , ale ja się zakochałam w tym imieniu ha ha ha
Aaaaa i jeszcze lekarz powiedział, że on naprawdę nie ma pojęcia dlaczego nam się nie udaje zajść w ciążę i że jest mu przykro ale nie wie co ma powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 08:10
-