X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ach ta waga...
Odpowiedz

Ach ta waga...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w temacie, z którym borykam się od porodu mojej martwej Córeczki - Kalinki... otóż ciążę rozpoczęłam z wagą 65 kg (przy wzroście 170 cm). teraz mam 10-11 kg na plusie, które w żaden sposób nie chce się ode mnie odczepić.
    Macie może jakieś sprawdzone metody na zrzucenie nadmiaru kg, które nie przeszkodzą przy staraniach się o dziecko? :)
    Wiem, pomieszanie z poplątaniem - ale może jednak ktoś pomoże? :)
    Będę wdzięczna - dziękuję!

f2w3s65gudn84bn0.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja schudłam z 68 kg na 49 w ciągu 6 miesięcy .Ćwiczyłam Ewe Chodakowską ..Polecam:)

• Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Ewcia Chodakowska jest super na cwiczenia. Jadlospis rowniez. Tez polecam

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ