X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ach ta waga...
Odpowiedz

Ach ta waga...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Emiliada Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w temacie, z którym borykam się od porodu mojej martwej Córeczki - Kalinki... otóż ciążę rozpoczęłam z wagą 65 kg (przy wzroście 170 cm). teraz mam 10-11 kg na plusie, które w żaden sposób nie chce się ode mnie odczepić.
    Macie może jakieś sprawdzone metody na zrzucenie nadmiaru kg, które nie przeszkodzą przy staraniach się o dziecko? :)
    Wiem, pomieszanie z poplątaniem - ale może jednak ktoś pomoże? :)
    Będę wdzięczna - dziękuję!

f2w3s65gudn84bn0.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja schudłam z 68 kg na 49 w ciągu 6 miesięcy .Ćwiczyłam Ewe Chodakowską ..Polecam:)

• Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Ewcia Chodakowska jest super na cwiczenia. Jadlospis rowniez. Tez polecam

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ