X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Adopcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka30 Nowa

Wysłany: 14 marca 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie nad adopcja komorki. Tylko mam pewne obawy tzn. Boje sie ze nie przyjmie komorka/ zarodek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 08:37

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2021, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam robione 2razy in vitro w pierwszym cyklu mieliśmy kilka zarodków ale przezyl jeden i się nie przyjął więc od początku procedura i powtórka z rozrywki...
    W międzyczasie zapisaliśmy się w kolejkę do adopcji zarodka. I tak właśnie jestem w 30tc wlasnie z adopcji:)
    Myślę że mój organizm był bardzo zmęczony podczas przygotowań do in Vitro a jak przyjmowałam zarodek z adopcji to byłam zrelaksowana itp nie wiem na ile mieliśmy swoje zarodki zdrowe a na ile właśnie mój stan n to wpłynął ale najważniejsze że się w końcu udało. Czekamy z jiecierplieoscia

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ