Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Adopcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka30 Nowa

Wysłany: 14 marca 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie nad adopcja komorki. Tylko mam pewne obawy tzn. Boje sie ze nie przyjmie komorka/ zarodek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 08:37

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2021, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam robione 2razy in vitro w pierwszym cyklu mieliśmy kilka zarodków ale przezyl jeden i się nie przyjął więc od początku procedura i powtórka z rozrywki...
    W międzyczasie zapisaliśmy się w kolejkę do adopcji zarodka. I tak właśnie jestem w 30tc wlasnie z adopcji:)
    Myślę że mój organizm był bardzo zmęczony podczas przygotowań do in Vitro a jak przyjmowałam zarodek z adopcji to byłam zrelaksowana itp nie wiem na ile mieliśmy swoje zarodki zdrowe a na ile właśnie mój stan n to wpłynął ale najważniejsze że się w końcu udało. Czekamy z jiecierplieoscia

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ