X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Adopcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka30 Nowa

Wysłany: 14 marca 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie nad adopcja komorki. Tylko mam pewne obawy tzn. Boje sie ze nie przyjmie komorka/ zarodek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 08:37

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2021, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam robione 2razy in vitro w pierwszym cyklu mieliśmy kilka zarodków ale przezyl jeden i się nie przyjął więc od początku procedura i powtórka z rozrywki...
    W międzyczasie zapisaliśmy się w kolejkę do adopcji zarodka. I tak właśnie jestem w 30tc wlasnie z adopcji:)
    Myślę że mój organizm był bardzo zmęczony podczas przygotowań do in Vitro a jak przyjmowałam zarodek z adopcji to byłam zrelaksowana itp nie wiem na ile mieliśmy swoje zarodki zdrowe a na ile właśnie mój stan n to wpłynął ale najważniejsze że się w końcu udało. Czekamy z jiecierplieoscia

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ