Akurat my nie jesteśmy zadowoleni. Kupiliśmy jadłospis na problem męski i rozczarowaliśmy się. Wcześniej sami ułożyliśmy dietę Mężowi i może spodziewaliśmy się efektu WOW, a tam nie było takiego efektu. Bardzo dużo łososia i kurczaka, za to niewiele wołowiny czy śledzi, które jednak mają działanie propłodnościowe. Trudno jest teraz dostać nienafaszerowanego antybiotykami kurczaka czy łososia z dobrej hodowli. Dlatego takie promowanie na siłę, bo łosoś teraz modny, nie bardzo mi się podoba. Bardzo mało orzechów czy nasionek do wcinania.
Na pewno fajne jest to, że masz na końcu listę zakupów na tydzień żywienia, więc to jest bardzo przemyślane.
Ja się nie zdecydowałam, bo mam za dużo nietolerancji pokarmowych.
ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka
ona: schorzenia reumatoidalne, p/c p-plemnikowe 1:10, hiperprolakt. czynnościowa, MTHFR A1298C - homo, PAI 4G/5G - hetero, KIR Bx, brak: 2DS2, 2DS3, HLA-C - C1, IL 10 poniżej normy, IL 4 w dolnych granicach normy, po szczepieniach limfocytami Męża
musi mieć plan działania, inaczej wpada w depresję, póki ma plan - ma siłę walczyć dalej;
on: p/c p-plemnikowe 1:100, obniżone parametry nasienia, hipogonadyzm hipogonadotropowy, CTFR: F508del - hetero, HLA-C - C1/C2;
leniwiec, przyparty do muru - walczy;
1. ICSI - nieudane;
2. PICSI: 24.10.2020 Malineczka jest po drugiej stronie brzuszka