AMH niski
-
witam dziewczyny.
Mój Amh jest tragiczny bo 0,08 z czego jestem a moze raczej czuje sie bezuzyteczna Tak bardzo chciałam mieć Dziecko jak każda z Was.. Moj TSH 2,4..
Czy to juz totalny brak szans na zajscie w ciąże? Czy ktos z tak niskim zaszedł ? jakie macie doswiadczenia z tak niskim AMH az dwie zerówki z przodu tragedia
Jestem załamana totalnie .
Napiszcie co myslicie każda odpowiedź jest dla mnie ważna...Lazywaifu lubi tę wiadomość
-
Merisa wrote:witam dziewczyny.
Mój Amh jest tragiczny bo 0,08 z czego jestem a moze raczej czuje sie bezuzyteczna Tak bardzo chciałam mieć Dziecko jak każda z Was.. Moj TSH 2,4..
Czy to juz totalny brak szans na zajscie w ciąże? Czy ktos z tak niskim zaszedł ? jakie macie doswiadczenia z tak niskim AMH az dwie zerówki z przodu tragedia
Napiszcie co myslicie każda odpowiedź jest dla mnie ważna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 11:17
Merisa lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Anuśla wrote:Leczysz sie w klinice? Co powiedział lekarz? Zawsze można spróbować albo zacząć myśleć o komórce dawczyni. Ja bym jednak powtórzyła badanie. Wejdź sobie na dział Starajac sie z pomoca medyczna. Tam jest watek z niskim amh.
Tak w klinice lecz co najdziwniejsze wczesniej jeszcze rok temu bez problemy w 1cyklu zaszlam lecz poronilam mam tez dziecko 2letnie ktore tez zostalo poczete szybko i taki nagly spadek po roku ... Wiec u mnie nie ma wogole szans przy takim?
dodam ze powtorzylam badanie czekam na wynik -
Skoro wcześniej miałaś dobre wyniki a teraz taki spadek, to może to jakaś pomyłka? Do AMh mi lekarz kazał podejsc z takim luzem, ze jest to jakis obraz pracy jajnikow ale nie jest to wyrocznia. To jest tylko badanie. Od ilości ktora pokazuje amh, wazniejsza jest jakość jajeczek, a to pokazuja badania LH, FSH i inne i dobre usg. TSH masz za wysokie, powinne byc ok 1,5 przy staraniach.
oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
Merisa wrote:witam dziewczyny.
Napiszcie co myslicie każda odpowiedź jest dla mnie ważna... -