X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Anomalie jajnikowe
Odpowiedz

Anomalie jajnikowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Auricomka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pozwoliłam sobie założyc nowy temat, bo wróciłam od ginekologa i znowu jakieś anomalie -jestem już tym taka zestresowana. Miałam monitoring z uwagi na podejrzenie LUF. Do owulacji pęcherzyk pięknie dojrzewał na prawym jajniczku, w owulacje pekł ( owulacja była) ... dzisiaj byłam na kontroli ....26 dc przy cyklach 28 dniowych. Poza ciałkiem żółtym znowu na jajniku prawym jest pęcherzyk 24 cm... :/ . co to moze być?

hrqoyx8d84qsxxuk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ