X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ANONIMOWE PROFILE I MARKETING PEŁNĄ GĘBĄ..
Odpowiedz

ANONIMOWE PROFILE I MARKETING PEŁNĄ GĘBĄ..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mar Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny! na pewno tak jak ja zdążyłyście już zauważyć, że na forum jest BARDZO dużo fałszywych profilów. Kobietki piszą, że biorą jakiś tam lek/produkt i bardzo go chwalą.. łatwo wykryć taki przekręt bo wystarczy skopiować ich wiadomość i wkleić w google (wyskoczy dużo punktów). Sama pracowałam w firmie farmaceutycznej. Nie dajcie się nabrać temu markeingowi i nie kupujcie magicznych leków na płodość bez konsultacji z ginekologiem (UWAGA! ginekolodzy również dostają różne "prezenciki" od firm farmaceutycznych za polecanie ich środków więc musi być to jakiś zaufany lekarz).

A Panią /bądź Panom z tych wszystkich fałszywych profili, którzy dostają kasę za marketing w necie gorąco dziękujemy :) Nie żerujcie na nadziei zdesperowanych kobiet, które mają marzenie.

vanessa, misia79, Anoolka, Eklerka, sylwiaśta159, gosiunia, Iwka, Magdalenna, Daisy lubią tę wiadomość

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar a możesz przytoczyć tu jakiś przykład, albo chociaż napisać o jakich produktach mowa, bo ja póki co trafiłam tylko na jeden ;)

polkosia lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem mało spostrzegawcza... bo nic nie zauważyłam... nawet nie przyszło mi do głowy że coś takiego może być na OF...
    Dzięki za wątek :) bardzo przydatny, pomocny itd.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • mar Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głównie Inofolic niestety

• vanessa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaa to dlatego jak zapytałam na tym wątku o ten produkt to ktoś pięknie mnie przekierował na ich stronkę i wskazał jak można sie najwięcej dowiedzieć o tym produkcie w zakładce dla lekarzy... ale nie pamiętam kto to był... ale piękną prezentacje obejrzałam nt. tego leku.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez juz o tym napisalam w temacie inofolicu, a mi lekarza powiedział zeby tego nie brac, bo zawiera srodek dodawany do redbulli, a jeszcze tam pisza ze mozna to w ciazy, masakra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 20:43

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie przypuszczałam, że chodzi m.in. o Inofolic...

Aszka na temat inozytolu w Inofolicu odpowiedziałam pod Twoim postem. Sama go stosuję i na mnie działa, przynajmniej czuję się po nim dobrze, nie mam PMSu i czuję, że jajniki pracują. A jeśli chcecie sprawdzonych opini o min, to zapraszam do wątku: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inofolic,1678,1.html Można sprawdzic, czy są to "podstawione" osoby.
    I żeby było jasne, nie dostaję żadnych grantów za to, że chwalę Inofolic. Tak samo chwalę aptekę, w której go zamawiam, bo są tani i nie mam nic wspólnego ani z jednymi ani z drugimi.

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak ale tutaj tylko rozmawiamy :) Przeciez to kazdej z nas decyzja, akurat u mnie lekarz stanowczo odradził, byc moze innej jest potrzeba. Ja tez napisałąm ze w 1 saszetce masz 2000 mg a dawka dzienna to 300-500, plus owoce, warzywa, wiec po po pchac w siebie nadmiar? Jednak tak samo jak w ultokach jest napisane, przewazajace korzysci ze stosowania, moze jak lekarz kazal zrobic badania, uwaza ze to ma sens, to zapisuje-to jest jego odpowiedzialnosc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ