WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyk Duomox a starania
Odpowiedz

Antybiotyk Duomox a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2020, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam Duomox na angine na 10 dni, dziś po 4tym dniu brania objawy ustąpiły całkowicie, czuję się dobrze i wygląda na to, że dziś owulacja. Mam obawy, czy można się dzis starać, jeżeli jeszcze przez 6 dpo musze brac? Ktos ma może wiedzę w tym temacie? Internistka z jednej strony twierdzi, że na nic nie wpłynie jeszcze, ale z drugiej strony radzi może odczekać miesiąc...

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiało staraj się i antybiotyk wybierz cały.

Katja___ lubi tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ