X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Antybiotyk Duomox a starania
Odpowiedz

Antybiotyk Duomox a starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katja___ Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2020, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam Duomox na angine na 10 dni, dziś po 4tym dniu brania objawy ustąpiły całkowicie, czuję się dobrze i wygląda na to, że dziś owulacja. Mam obawy, czy można się dzis starać, jeżeli jeszcze przez 6 dpo musze brac? Ktos ma może wiedzę w tym temacie? Internistka z jednej strony twierdzi, że na nic nie wpłynie jeszcze, ale z drugiej strony radzi może odczekać miesiąc...

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2020, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiało staraj się i antybiotyk wybierz cały.

Katja___ lubi tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ