X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Badania przed staraniami
Odpowiedz

Badania przed staraniami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rainbow🌈 Nowa

Wysłany: 23 listopada, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kobietki ! 🫶🏼
    Jakie badania robiłyście zanim zaczęliście starać się o Maleństwo ? ♥️
    Czy polecacie jakieś dodatkowe badania o których rzadko słyszy się od lekarzy ?

• Blossomka Koleżanka

Wysłany: 24 listopada, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podstawowe u ginekologa (USG, cytologia, hpv), gin wysłała mnie na morfologię, toksoplazmozę igG, cmv, parvovirus b19 igG igM i do dentysty. Idę jutro na konsultację, ale to już w trakcie, jak mnie na coś wyślę to dam znać ;)

👫🐶
    💎 4cs
    🩸 12.12
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 24 listopada, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ☺️, możesz zajrzeć na pierwszą stronę wątku miesięcznego. Tam dziewczyny wypisały badania. Powodzenia! 🤞

💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024

❌ IO, BMI 25.6, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu. U partnera obniżony ruch postępowy plemników
    ☑️ Regularne owulacje i w miarę regularne cykle. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml

📆 13.01 Diagnoza endometriozy
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ