X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Badanie drożności jajowodów Bielsko-Biała
Odpowiedz

Badanie drożności jajowodów Bielsko-Biała

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vopsi Debiutantka

Wysłany: 10 lutego, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałam zrobić badanie drożności jajowodów i lekarz ginekolog wypisze mi skierowanie na NFZ, ale musze mu podać placówkę, która by się czymś takim zajęła. Chyba nie za często wypisuje takie skierowania, skoro sam nie zna, ale niestety nie mogę znaleźć takich informacji. Miała moze któraś z Was takie badanie w Bielsku lub okolicy? :)

• Karka93 Nowa

Wysłany: 18 marca, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpinam się, też chciałabym się dowiedzieć gdzie zrobić takie badanie na nfz w Bielsku-Białej

• Kika413 Nowa

Wysłany: 21 marca, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) też chętnie bym się dowiedziała. Jeżeli można wiedzieć do jakiego ginekologa chodzicie?

• Karka93 Nowa

Wysłany: 14 maja, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, dziś miałam robione HSG w szpitalu na Wyspiańskiego w Bielsku-Białej na NFZ. Chodzę do Gyncentrum do dr Piekarz-Adamczyk. Wypisała mi skierowanie, następnego dnia zadzwoniłam na izbę przyjęć oddziału ginekologiczno-położniczego, pani zapytała kiedy będę miała okres i od razu zapisała mnie na kilka dni po. Od ręki, byłam w szoku. Okazało się że dostałam okres 2 tygodnie wcześniej wiec przyspieszyła mi termin, wszystko bez najmniejszego problemu. Dodatkowo akurat w tym szpitalu nie są wymagane żadne badania przed. A w klinikach prywatnych trzeba mieć czystość, cytologię i zakaźne (HIV, rozyczka, toksoplazmowa i chyba HCV czy hbs). W szpitalu obsługa przemiła, badanie wykonywał super doktor, który rozśmieszał mnie od samego początku i mimo że bolało okropnie to było śmiesznie. Pani położna super. Wszyscy lekarze i położne przy przyjęciu na plus. Wszystko poszło sprawnie i szybko.

KlaKasz lubi tę wiadomość

• KlaKasz Koleżanka

Wysłany: 14 maja, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vopsi wrote:
    Hej dziewczyny, chciałam zrobić badanie drożności jajowodów i lekarz ginekolog wypisze mi skierowanie na NFZ, ale musze mu podać placówkę, która by się czymś takim zajęła. Chyba nie za często wypisuje takie skierowania, skoro sam nie zna, ale niestety nie mogę znaleźć takich informacji. Miała moze któraś z Was takie badanie w Bielsku lub okolicy? :)
    Hejka ja chodzę do Czechowic do Magdaleny Galik i ona mi powiedziała że wypisze mi skierowanie do szpitala w Rudzie

• KlaKasz Koleżanka

Wysłany: 14 maja, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika413 wrote:
    Cześć :) też chętnie bym się dowiedziała. Jeżeli można wiedzieć do jakiego ginekologa chodzicie?
    Teraz chodzę do Pani Galik a wcześniej chodziłam do Pani Putowskiej 😁

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ