Badanie nasienia -Warszawa
-
Cześć wszystkim, dołączyłam dziś do Was jako nowa starająca się od 6 miesięcy. Moja historia w skrócie wygląda tak:
ja 26 lat, mąż 29, dwie wizyty u ginekologa:usg dopochwowe +badanie prolaktyny wszystko jest OK. Ginekolog kazał wyluzować i tyle. Jednak cały czas kochamy się w owulację i nic...stosuję w tym miesiącu testy owulacyjne, które co mnie dziwi od 6 dni wychodzą pozytywnie. Pytanie do Was gdzie można w Warszawie zrobić badanie nasienia oraz jaki jest koszt takiego badania? I jeszcze co powinnam w takim razie ja zbadać bardziej szczegółowo?
Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie )Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:32
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
W Warszawie na pewno w klinikach leczenia nieplodnosci Novum, i invicta
wejdz na forum meski problem moze beda bardziej dokladne info
Badanie naseinia wspomagane komputerowo z morfologia okolo 150 zl
jeslilchcecie miec pelen obraz i za jednym razem to zrobcie tez posiew nasienia odr azu koszt okolo 50 zl -
Dzięki za info Ania, już do nich napisałam. Czy wiecie może jakie jeszcze badania powinnam zrobić? Hormony? LH, Progesteron, Testosteron...? Moja ginekolog potraktowała mnie jak spanikowaną nastolatkę kazała tylko się uspokoić że na pewno się uda nie zlecając przy tym żadnych badań...więc postanowiłam na własną rękę nas przebadać. Mieszkam obok laboratorium ale nie do końca wiem kiedy najlepiej iść na pobranie krwi żeby wyniki hormonów były prawidłowe. Może wy macie już taką wiedzę?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
3 dc.... FSH, LH , prolaktyna , TSH (choc ono to obojetnie kiedy )
Testosteron, nie pamietam czy jet sjakicskonkretny dzien
Progesteron okolo 7 dni po domniemanej owulacji..
-
nick nieaktualny
-