X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne badanie szyjki
Odpowiedz

badanie szyjki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, badałyscie kiedys szyjke macicy np. dzien po współżyciu( ok.10-20 godzin) po. Chodzi o to , że z moich obserwacji wówczas niezależnie od fazy płodnosci, szyjke mam bardzo ale to bardzo otwartą, sluzu nie biore pod uwagę bo jest ewidentnie płodny ale to zapewne spowodowane sytuacją (wspólzycie). Jakie sa wasze doświadczenia?

• Kaśka13 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja badałam po współżyciu i jest zawsze wyżej i miękka, co do otwartości ciężko określić. ogólnie szyjkę powinno badać się o tej samej porze np. wieczorem.

02.2010 - synuś <3
    09.2013 - Aniołek 8 tc
    06.2014 - Aniołek 14 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ