Bardzo dziwna sprawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane staraczki ! proszę Was dzisiaj o zrobienie totalnej burzy mózgów sprawa wygląda tak staramy sie od pewnego czasu z Panem P. O dzidzi, w poprzednim cyklu będąc pełna nadzieji przy ok 30 dniowych cyklach dostałam plamienia w 43 i 44 dc które w 1 dzien bylo jasno różowe z gigantycznymi ilościami śluzu, 2 dzien brązowe, następnie w 45 dc krwawienie które bylo po prostu zwykle dość spore ze tak powiem w 46 dc krwawienie bylo o połowę mniejsze, natomiast kolejne 2 dni były to tylko brązowe plamienia. Biorąc pod uwagę, ze byla to miesiaczka jest to moj 8 dc. Od wczoraj nie jem prawie nic, 0 apetytu wczoraj rano wymioty, dzisiaj od południa mega zawroty głowy wymioty i ogólną niechęć do choćby kiwnięcia palcem testy przed okresem wyszły negatywne nie sądzę żeby byla to ciąża aczkolwiek dziwne to okropnie i jestem ciekawa co macie na ten temat do powiedzenia moje drogie Staraczki pozdrawiam Was gorąco !
-
Zrob test
Stefa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Oj Boziu, Boziu ! :p Jesteście moim światełkiem w tunelu po prostu ! Wieczorem pędzę więc po test ! A swoją drogą :p Jak myślicie ? ;> Gdyby to była moja upragniona ciąża test wyszedłby już dziś wieczorem, czy lepiej nie być aż tak napaloną i poczekać do rana ?
-
Zrobię tak jak radzicie kochane ! Mój P. śmieje się ze mnie, że mam już fobię :p Pff... może i mam Jak to mówi moja przyjaciółka "nadzieja umiera ostatnia" i tego będę się trzymać ! Wieczór już tuż tuż :p Mam nadzieję, że wrócę z dobrymi wieściami ! Trzymajcie kciuki kochanieńkie !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny