Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bardzo dziwna sprawa
Odpowiedz

Bardzo dziwna sprawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Stefa Znajoma

Wysłany: 5 października 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie tak jak radzicie kochane :-) zapisze sie jutro na wizytę po 10-tym rzecz jasna :-P porobię badania, zapytam lekarza co mi radzi i jakoś przez to przejdę :-) dziekuje Wam bardzo za to, że dodajecie mi otuchy i wspieracie mnie w tym wszystkim ! Jestescie najlepsze ! <3

hchyugpj5rvbqbjc.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefa wrote:
    Zrobie tak jak radzicie kochane :-) zapisze sie jutro na wizytę po 10-tym rzecz jasna :-P porobię badania, zapytam lekarza co mi radzi i jakoś przez to przejdę :-) dziekuje Wam bardzo za to, że dodajecie mi otuchy i wspieracie mnie w tym wszystkim ! Jestescie najlepsze ! <3
    wszystkie mamy podobne problemy, wiec każdy kto pyta dostaje odpowiedz. sama wiele się tutaj nauczyłam a jeszcze wielu rzeczy nie wiem , wiec musimy się wspierać :) powodzenia

Stefa lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Sana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stefa, pisałaś, że staracie się od jakiegoś czasu - ile dokładnie?

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Stefa Znajoma

Wysłany: 6 października 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy sie tak na serio, ze tak powiem 2 cykl :-P w sensie ze sprawdzam śluz i jak zachowuje sie moje ciało, natomiast tak na zasadzie uda sie czy sie nie uda staraliśmy sie wczesniej jakies 2,3 cykle ;-)

hchyugpj5rvbqbjc.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to króciutko, spokojnie. Głowa do góry :)
    Żebyś była spokojniejsza, idź do ginekologa, niech sprawdzi, jak tam u Ciebie. Ale jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i wkrótce zobaczysz upragnione dwie kreski :)

Na Twoim miejscu bym póki co sięgnęła po testy owulacyjne ;)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Stefa Znajoma

Wysłany: 7 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, ze od następnego cyklu zbiorę sie w garść i będę mierzyła temperaturke :-P i na testy moze tez sie skuszę ;-) widzialam na allegro po dość atrakcyjnych cenach z darmową dostawą ;-)

hchyugpj5rvbqbjc.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ten następny cykl przyniesie Ci upragnioną Fasolkę :)

Stefa lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ