X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bardzo szybkie pojawienie się miesiączki po nagłym przerwaniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Bardzo szybkie pojawienie się miesiączki po nagłym przerwaniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SSS81 Nowa

Wysłany: 2 października 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mój problem polega na tym, iż po cyklu stymulowanym clostibegyt miałam duży niepęknięty pęcherzyk o wymiarach prawie 4 cm .Lekarz w następnym cyklu zalecił zaprzestania starań i włączył terapię hormonalną Jasmin aby pęcherzyk miał możliwość wchłonięcia i aby inne nie rosły. Po braniu Jasmin przez 7 dni pojawiły się straszne bóle migrenowe, uniemożliwiały mi funkcjonowanie , żadne tabletki przeciwbólowe nie działały. Odstawiłam Jasmin 8 dnia cyklu a 14dnia cyklu pojawił się się okres. Moje pytanie czy któraś Z Was tak miała? Wspomnę, że cykle miałam zawsze w miarę regularne .

SSS81
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie z odstawienia... bo tabletek anty się nie odstawia w połowie opakowania :/

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ