SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bardzo szybkie pojawienie się miesiączki po nagłym przerwaniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Bardzo szybkie pojawienie się miesiączki po nagłym przerwaniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SSS81 Nowa

Wysłany: 2 października 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mój problem polega na tym, iż po cyklu stymulowanym clostibegyt miałam duży niepęknięty pęcherzyk o wymiarach prawie 4 cm .Lekarz w następnym cyklu zalecił zaprzestania starań i włączył terapię hormonalną Jasmin aby pęcherzyk miał możliwość wchłonięcia i aby inne nie rosły. Po braniu Jasmin przez 7 dni pojawiły się straszne bóle migrenowe, uniemożliwiały mi funkcjonowanie , żadne tabletki przeciwbólowe nie działały. Odstawiłam Jasmin 8 dnia cyklu a 14dnia cyklu pojawił się się okres. Moje pytanie czy któraś Z Was tak miała? Wspomnę, że cykle miałam zawsze w miarę regularne .

SSS81
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 2 października 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krwawienie z odstawienia... bo tabletek anty się nie odstawia w połowie opakowania :/

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ