Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bardzo wczesne objawy jak na okres, a jednak 2 kreseczki :)
Odpowiedz

Bardzo wczesne objawy jak na okres, a jednak 2 kreseczki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie! Witam Was serdecznie. Jestem tu nowa i już troszkę tracę nadzieję na ciążę, mimo, że wcale aż tak długo się nie staramy.. (8 miesięcy). W 2 cyklu starań niestety ciąża biochemiczna, a beta przystastała ładnie :( od tamtej pory klops i nie wychodzi.. W tym miesiącu celowaliśmy w dni płodne i owulację, wszystko sie zgadzało tzn. Odpowiedni śluz, test owulacyjny pozytywny. Jestem dzisiaj około 9 dni przed okresem, a już od 2 dni mam typowe objawy okresowe + to okropne burczenie w brzuchu :( objawy zaczynały mi sie zazwyczaj tak 5-6 dni maksymalnie przed miesiączką, czasem 2-3 dni przed.. czy jest jeszcze jakaś nadzieja na pozytywny test? Ja się czuję jak przed gigantycznym, bolesnym okresem..Czy miałyście podobnie, a jednak mile zaskoczyły Was 2 kreski? :) trochę straciłam nadzieję, też fakt, że sporo sie stresuje a to może utrudniać cały proces... :( chciałabym posłuchać Waszych historii, żeby podnieść się na duchu :) pozdrawiam!

• Basiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    😊😊

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiax wrote:
    Moje drogie! Witam Was serdecznie. Jestem tu nowa i już troszkę tracę nadzieję na ciążę, mimo, że wcale aż tak długo się nie staramy.. (8 miesięcy). W 2 cyklu starań niestety ciąża biochemiczna, a beta przystastała ładnie :( od tamtej pory klops i nie wychodzi.. W tym miesiącu celowaliśmy w dni płodne i owulację, wszystko sie zgadzało tzn. Odpowiedni śluz, test owulacyjny pozytywny. Jestem dzisiaj około 9 dni przed okresem, a już od 2 dni mam typowe objawy okresowe + to okropne burczenie w brzuchu :( objawy zaczynały mi sie zazwyczaj tak 5-6 dni maksymalnie przed miesiączką, czasem 2-3 dni przed.. czy jest jeszcze jakaś nadzieja na pozytywny test? Ja się czuję jak przed gigantycznym, bolesnym okresem..Czy miałyście podobnie, a jednak mile zaskoczyły Was 2 kreski? :) trochę straciłam nadzieję, też fakt, że sporo sie stresuje a to może utrudniać cały proces... :( chciałabym posłuchać Waszych historii, żeby podnieść się na duchu :) pozdrawiam!
    Na tym etapie nie są to objawy ciąży, ponieważ to fizycznie niemożliwe: jeśli doszło do zapłodnienia, to zarodek wędruje jajowodem bez połączenia z organizmem matki, więc ciało nawet nie wie że jest w ciąży. To efekt progesteronu lub innych czynników.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    Kubuś 💙
    preg.png
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem :) Ale zastanawiam się, czy są tu osoby, które spisały cykl na straty bo miały takie właśnie objawy jak przed okresem, po czym dowiadywały się, że jednak są w ciąży.

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, streszczając moją wypowiedź, bo widzę że nie do końca ją zrozumiałaś: wszystko się jeszcze może zdarzyć, albo i nie.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    Kubuś 💙
    preg.png
  • aszin Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiax wrote:
    Rozumiem :) Ale zastanawiam się, czy są tu osoby, które spisały cykl na straty bo miały takie właśnie objawy jak przed okresem, po czym dowiadywały się, że jednak są w ciąży.
    Są takie osoby, są również takie, które przy takich objawach w ciąży nie były. I takie, które były w ciąży bez takich objawów. Po prostu na tym etapie to nie mówi nic. 😊

Starania od 08.2023r.
    03.24 💔💔

♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
    ♂ Oligoteratozoospermia

01.26 ICSI: 14🥚 ➝
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dziewczyny, bardzo dziękuję za odpowiedź. Często słyszałam od znajomych itd, że w szczęśliwym cyklu nie czuły się absolutnie jak przed miesiączką. Ale jak widać.. różnie jest, indywidualna kwestia..wszystko jeszcze może się okazać. ;)

• Basiax Autorytet

Wysłany: 18 października 2025, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozostaje czekanie na testowanie. 🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ