BĘDĘ PŁAKAĆ NAD JEDNĄ KRESKĄ.. bo jestem tylko człowiekiem
-
analogicznie do założonego tutaj klubu "nie będę płakać nad jedną kreską" ja uważam, że nie powinnyśmy się okłamywać i tłumić w sobie emocji. Jesteśmy silnymi kobietami, niektóre z nas bardzo dużo przechodzą i uważam że ten jeden jedyny raz w miesiącu mamy prawo do płaczu i złości. Ja właśnie przeżywam taki dzień i jutro wstanę i będę walczyć dalej. Obecnie jestem załamana i zrozpaczona, płaczę i będę płakać. jestem tylko człowiekiem.
musiałam to z siebie wyrzucić.małaMyszka, Butter, Marta8880 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny - płacz to prawda, jest pomocny, ale tylko wtedy, kiedy chce się płakać czemu brak płaczu ma być tłumieniem emocji? Niektóre z nas po prostu inaczej przeżywają emocje związane z negatywnym testem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 23:21
-
nick nieaktualny
-
Nie raz trzeba popłakać tylko nie wiem czy jest to zależne od I kreski czy ogólnie..
Kiedyś płakałam nad I kreska, z biegiem czasu po prostu nie testuje, chyba ze @ sie spóźnia.. swoje wypłakałam.. i to niekoniecznie w dniach kiedy testowałam..
teraz płaczę kiedy mam na to ochotę.. nie ukrywam i nie tłumie w sobie emocji.. bo wiem że są one zbyt wielkie.
Mi płacz pomaga .. bo jak popłacze to później nabieram powera
"Pamiętacie potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się... " -
nick nieaktualny
-
Ja tez juz nie robię testów przed kazda @ wczesniej ryczalam nad 1 kreska i potrafilam zrobic ze 3 testy.teraz mysle ze jal bede w ciazy to po prostu @ nieprzyjdzie o czasie...
placze jak mnie najdzie taki dzień i tyle...daje upust emocjom i jest od razu lepiej...choc na chwile.
Bo tej tęsknoty za dzieckiem nie da się opisać same wiecie ( -
Ja też unikam testowania bo potem ryk ja wczoraj w euforii, bo na monitoringu okazało sie że mam 3 ładne pęcherzyki, a dziś już dół totalny, bo co bedzie jak znów nic nie bedzie. To jest takie ciężkie wszystko.... A osoba, która ma dzieci nie zrozumie..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -