Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marcela Znajoma

Wysłany: 2 marca 2021, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w niedzielę zrobiłam test i w końcu pokazały się dwie kreski. Wczoraj robiłam wynik beta, 40 459,00 czyli 7-8 tydzień. We wtorek jestem umówiona do ginekologa. Jak myślicie, czy robić jeszcze raz wynik beta, żeby sprawadzić czy rośnie? Czy nie ma potrzeby?

Marcela
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcela wrote:
    Hej, w niedzielę zrobiłam test i w końcu pokazały się dwie kreski. Wczoraj robiłam wynik beta, 40 459,00 czyli 7-8 tydzień. We wtorek jestem umówiona do ginekologa. Jak myślicie, czy robić jeszcze raz wynik beta, żeby sprawadzić czy rośnie? Czy nie ma potrzeby?

Przy takiej bhcg nie warto robić ponownie bo wtedy już nie przyrasta tak jak na początku o 100% co 48h i tylko niepotrzebnie sie człowiek denerwuje. Teraz tylko usg i już wszystko powinno być ładnie widoczne łącznie z serduszkiem 😊

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ