X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monia93. Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Pomóżcie . 31 maja byłam na usg pęcherzyk był i lekarz powiedział że jest bardzo mały 4.9mm ,tego samego dnia robiłam bete wynik to 2675 , 2 czerwca wynik 4674. Miesiączkę mialam regularne cykl co 29 dni. Ostatnia miesiaczka byla 13 kwietnia ,aplikacja pokazala mi ze w miesiącu maj moj cykl wynosi 41 dni więc dosyc sporo mi sie przesunął dzień owulacji. Co mam o tym myśleć? Lekarz powiedział że mam sie nie stresować ale jakoś spac nie moge i cały czas o tym myślę. Czy któraś z was miala tak?
    Przepraszam ze tak chaotycznie to wszystko napisalam

• Blondyna.B Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2022, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia93. wrote:
    Cześć dziewczyny. Pomóżcie . 31 maja byłam na usg pęcherzyk był i lekarz powiedział że jest bardzo mały 4.9mm ,tego samego dnia robiłam bete wynik to 2675 , 2 czerwca wynik 4674. Miesiączkę mialam regularne cykl co 29 dni. Ostatnia miesiaczka byla 13 kwietnia ,aplikacja pokazala mi ze w miesiącu maj moj cykl wynosi 41 dni więc dosyc sporo mi sie przesunął dzień owulacji. Co mam o tym myśleć? Lekarz powiedział że mam sie nie stresować ale jakoś spac nie moge i cały czas o tym myślę. Czy któraś z was miala tak?
    Przepraszam ze tak chaotycznie to wszystko napisalam
    Jak nie obserwujesz cyklu i nie wiesz kiedy była owulacja to oczywiście wszystko możliwe. Beta rośnie prawidłowo.

Mi np. owulacja przesunęła się aż o 9 dni i wiek ciąży z tym się zgadza

👩🏼28 lat
    👦🏻28 lat

👶🏼11.12.2022 Noemi ❤️

09.01.2021 - Terminacja w 23tc, rozległy rozszczep kręgosłupa z wodogłowiem
    05.2021 - ciąża biochemiczna
    09.2021 - poronienie zatrzymane ciąża bliźniacza
    02.2022 - ciąża biochemiczna

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ